lördag 2 april 2016

Lördag 2/4-2016 20:06

DAG: Jaha till natt  igen då ja och en kass sådan igen. Vaknade ett otal gånger under natten och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men det gick segt idag och jag la ner till 14:00 tiden. Då jag satte igång att steka köttbullar till träningsmaten. Så efter detta så skulle jag ha kört igång med stretchen men inte idag. Jag körde övningarna och så gick jag igång med middagen. Idag hade jag karréer och potatisgratäng en färdig som jag bara värmde. Så såg en film som jag spelade in igår som var så där men gick ner. Så mer? Jo jag hoppas att jag vann lite igår ser det idag när  jag kollar mailen så tummarna tack. Så mer? Jo kommer få en ny film idag som jag skall se imonn. Nya Beck kör idag ser imonn. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag igen men kass natt igen så jag hoppas det blir bättre tills nästa vecka. Så skall jag beställa min nya dator så är det problemet bort med.

ROMAN: Ja segt idag igen men jag fick ändå lite gjort idag så okey dag då.

Så ni får veta på Twitter idag om jag vann på eurojackpot vi håller tummarna eller hur? Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: