måndag 1 februari 2016

Måndag 1/2-2016 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt vaknade en gång vad jag vet men okey. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen till två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen. Stretch och så middag på det. Såg lite på tven med idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag vann inte nått på eurojackpot eller på lotto förra veckan men kanske smäller det till denna. Så mer? Jo idag gick jag igång med hemsidan i morse jag gjorde statistiken idag innan jag gick igång. Har haft rätt mycket på sidan denna månaden troligen mest från utlandet. Så mer? Jo sa jag att jag beställde ett ryggstöd igår tror jag gjorde det men säger idag igen. Så kommer om ett par dagar tror jag. Så idag tog jag tabletter igen för ryggen har slarvat med att sitta rak ett tag nu så jag fick ont igen. Men det är svårt när det inte gör ont att sitta rak vi får se om ryggstödet hjälper lite. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och jag körde inte cykel idag hoppade det men körde stretchen idag iallafall så jag tar igen cykeln tills torsdag hoppas jag. Gick bra idag.

ROMAN: Ja körde idag och jag har kommit till slutet nu ja det är en bit kvar men snart är det slut och jag har skrivit 58 sidor hand skrivna sedan har jag kommit på nackdelar på alla utom en. Skall lägga till detta när jag sedan skriver ner det till fil. Men det ser bra ut och jag hoppas att jag kan få till något med denna.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: