söndag 7 februari 2016

Söndag 7/2-2016 20:03

DAG: Jaha till natt igen och inatt så somnade jag utan att ta på propparna så jag sov illa inatt. Vaknade ett otal gånger att grannen snarkade och kom ur sängen till tio eller elva tiden då det ringde på telefonen. Så det var morsan ett snabbt samtal. Sedan kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så idag var det dammsugningen så till ett tiden tror jag att det var så satte jag igång. Efter detta så gick jag igång med lite spel körde först en gång sedan la jag av och så körde jag en gång till ett tag innan jag la av igen. Gick så där idag och jag hade ingen större lust idag heller. Så sedan gick jag igång med middagen idag hade jag korv och klyft. Men innan detta så satte jag igång att se på mina serier idag hade jag många att se. Så till tre tiden så gick jag igång med detta och till 15:30 så satte jag igång med middagen. Så såg sedan ett par serier och så en film Beck Steniar eller nått sånt hette den rätt okey. Så mer? Jo jag har packat idag och är redo för träningen imonn. Så mer? Jo jag vann inte nått på eurojackpot men kanske lite på lotto ni ser detta idag på twitter. Så mer? Jo farsan är opererad och har kommit tillbaks på avdelnignen igen. Såg lite på detta idag och det kan ta upp till ett år innan det är läkt eller tre till sex månade lite beroende på var höften gick av. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att jag kör stretchen igen men imonn så är det nog lugnt hoppas jag.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag kan gå lite djupare imonn om jag sover bra och det brukar jag göra på stark tablett. Men mer om detta imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: