lördag 13 februari 2016

Lördag 13/2-2016 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt men jag fick ändå lite sömn imorse. Vaknade till fem men somnade igen till 05:30 brukar inte göra det men idag så och sedan så somnade jag lite på morgonen med. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag tappade farten och la ner. Så sedan stekte jag träningsmaten och så skulle jag sedan gå igång med stretchen men hoppade den idag. Och körde övningarna istället. Så efter detta så var det dags för middag hade idag kotletter med pommes och såg två serier när jag åt har en till imonn och sedan en film med. Får se vad jag hinner med imonn skall spela och sedan se film. Så mer? Jo jag får idag reda på om jag vann eller inte på eurojackpot ni spanar på twitter så ser ni om jag vann heller inte. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag igen men till måndag så skall jag köra igen det måste jag. Vi får se hur det går med det tills måndag. Men jag gjorde övningarna iallafall.

ROMAN: Ja halv seg natt men idag så gick det ändå rätt okey. Men till sista halvtimmen så tappade jag farten och la ner. Men det gick bra idag ändå.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: