onsdag 3 februari 2016

Onsdag 3/2-2016 20:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen hade inte laddat mobilen så jag fick ligga och vänta på detta igår. Sedan somnade jag till tre tiden och sov sedan så där under natten kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att skriva sedan fram till 14:00 tiden. Efter detta så gjorde jag inte mycket idag segade mig fram tills det var dags med middagen. Jo idag såg jag att tiden har flyttats till 24/2 igen så datorn kommer inte på ett tag ännu. Så fick igång middagen till tre tiden nja närmare fyra skulle jag tro. Hade idag kotletter med strieps och pepparsås. Såg två serier idag när jag åt och fick i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och imonn så skall jag köra stretchen när jag kommer hem. Så hoppas vi på bra sömn som alltid.

ROMAN: Ja körde idag men det gick så där idag hade lite svårt att komma igång idag och sedan gick det lite trögt men sömnen var ju inte bra så. Men hoppas jag sover bättre imonn, nä inatt.

Så dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra vid denna tiden. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out  Open-mouthed smile

Inga kommentarer: