torsdag 25 februari 2016

Torsdag 25/2-2016 20:07

DAG: Jaha till natt och sov rätt okey inatt men vaknade lite tidigt idag. Redan till tio tiden så slog jag upp mina blå. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till tolv. Så körde den idag till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och så hem igen lite stretch idag och lite övningar och så middag. Hade igen fläsk och mos och idag så stekte jag i mikron så det blev tillagat idag och jag tror inte jag får problem inatt. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med innan jag bäddade sängen igen. Så mer? Jo det är eurojackpot idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på Twitter idag om jag fick nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo Open live writer har uppdaterat idag och det gav att stavning till kom så nu kommer jag förhoppningsvis inte stava fel mer.

TRÄNING: Ja körde idag och fick till alla nya tyngder idag och det gick bra idag men jag hoppade cykeln igen och sedan när jag kom hem så gjorde jag inte hela stretchen och inte heller hela övningarna idag. Men till nästa vecka så skall jag köra allt igen då går jag på med alla övningarna i gymmet och då skall jag köra allt igen även hemma hoppas jag.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra och jag kom på en grej som jag skall använda sedan i romanen idag. En bra dag idag.

Så har inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: