onsdag 10 februari 2016

Onsdag 10/2-2016 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen men sov lite på morgonen idag så jag var ändå rätt pigg idag. Så men så tänkte jag att jag skulle lägga på annan drivrutin till grafikkortet och det gjorde jag men idag så låste den sig. Och jag höll på med det en timme innan jag tillslut fick den att komma in. Så jag gick inte igång med romanen idag förrän till ett. Så körde den sedan fram till två och gjorde sedan inte mycket fram till tre tiden. Jo jag satte mig och tittade på en film fram till 15:30 tappade tiden när jag satt idag. Så då gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg resten av filmen när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Efter detta så gick jag igång med övningarna till 18:30 tiden sedan bäddade jag sägen till sju och nu är jag här. Så det var nog allt för idag tror jag. Mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt men kanske lite ni får se tills imonn på twitter om det gav nått.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och det gick bra så har jag packat väskan idag tills imonn. Hoppas vi på bra sömn bara så kommer det gå strålade imonn.

ROMAN: Ja missade en timme idag efter dator strul men idag gick det bra att köra. Och ajg fick en timme iallafall brukar blir sämre på dagar jag inte tar stark tablett.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: