måndag 15 februari 2016

Måndag 15/2-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men jag vaknade till fem tiden men somnade om igen. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med romanen till tolv och fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Så stack sedan till träningen och så hem igen. Idag körde jag stretchen och sedan övningarna och så middag på det. Såg lite på teven idag när jag åt men inte på nått speciellt bara slö tittade. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men till denna veckan så smäller det till eller hur? Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag men jag är illa sen nu så jag måste få upp tempot igen för om två veckor så kör jag allt igen. Så idag skulle jag köra sista övningen men det var upptaget så jag tänkte jag kör cykel och sedan sista men jag tappade farten helt idag och hoppade cykeln och gjorde bara sista övningen sedan stack jag. Men när jag kom hem så gjorde jag stretchen och sedan övningarna.

ROMAN: Ja idag strulade det lite men jag fick ändå mina två timmar idag. Så jag är nöjd med detta och jag kör igen imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: