onsdag 24 februari 2016

Onsdag 24/2-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov rätt okey fram till tio tiden kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till tolv. Så körde den sedan fram till 14:00 då jag stack ut och handlade lite sedan hem igen. Till tre tiden så gick jag igång med en film och till halv fyra så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg resten av filmen som var så där det var en uppföljare på termintator gjord 2015 har inte sett att den gått upp som film så jag tror inte den har gjort det. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag mina övningar till sex tiden. Så mer? Jo det är lotto idag får vi se om jag får mail idag eller imonn. Nu är det nytt system så kanske får jag mail idag och inte imonn. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite idag med en stund. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och har sedan också packat väskan för imonn. Så skall jag ta och se vilka tyngder jag skall lägga till nästa vecka skriver upp den imonn så jag är redo för nästa vecka. Då jag kommer lägga till alla övningar igen så hoppas jag att allt går att göra utan problem.

ROMAN: Ja körde idag och det gick så där men okey jag lägger till sedan kan bara sova bra på söndagar och onsdagar så jag får göra så gott jag kan andra dagar som idag. Men jag körde mina två timmar idag och det gick okey.

Så imonn så skall jag betala räkningar och se hur mycket jag får över. Har en föräkring på 1000 som kommer senare nästa månad tror jag att det är så jag måste lägga undan för det nu. Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: