lördag 27 februari 2016

Lördag 27/2-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt vaknade ett par gånger men kom ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag hade jag annat att göra så jag tappade fokus och till ett tiden så la jag ner. Stack till kiosken och köpte lite sedan ICA för lite till sedan hem. Jag gick igång med träningsmaten och så efter detta så stretchade jag och sedan var det middag. Hade idag kotletter med stripes och såg mina serier när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Skall ut imonn ett tag sedan hem igen. Så mer? Jo jag får veta idag om jag vann nått på eurojackpot ni med på Twitter. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde hela stretch idag och sedan övningarna så jag hoppas att jag kommer igång nu igen. Till nästa vecka så kör jag igång med allt igen så jag hoppas att detta går bra.

ROMAN: Ja satt ett tag idag men sedan så skulle jag göra annat och fick ingen ro så jag sket i det idag. Så tar igen det till nästa vecka hoppas jag.

Så denna dag är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: