onsdag 17 februari 2016

Onsdag 17/2-2016 20:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen men lyckades somna imorse så rätt okey idag. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten och sedan kör jag igång med romanen. Men idag så när jag skulle sätta igång kaffebyggaren så satte avkalkningen igång att lysa så jag avkalka idag innan jag gick igång med romanen. Så jag gick igång till 12:30 idag och körde sedan fram till 14:30 så jag fick mina två timmar idag ändå. Så efter detta så slängde jag soporna skulle ha gjort det igår men glömde av det så jag fick göra det idag. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en film idag. Kick ass 2 tror jag att det var och den var så där att se. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite. Så mer? Jo jag la på en USB minne idag på 64GB på orden från dustin gick på 250 och då var det USB 3 så har jag till den nya datorn med. Så mer? Jo det är onsdag och det är lotto och de har inte ringt vilket betyder att jag inte vann mycket men kanske lite. Ni får se på twitter imonn skulle jag tro kommer nog inte idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag till sex tiden och innan detta så packade jag väskan och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja lite sen idag men sedan så kom jag igång och körde mina två timmar idag med. Imonn hoppas jag på bättre fart om jag sover bättre vi hoppas det.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: