fredag 19 februari 2016

Fredag 19/2-2016 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan inatt. Vaknade ett antal gånger men sov lite på morgonen och var ändå rätt pigg idag när jag kom ur sängen. Så då var klockan 10:30 och jag fick i mig frukosten och satte sedan igång med romanen till tolv tiden. Men idag gick det så där och jag fick tillslut bara en timme innan jag gav upp. Så efter detta så skulle jag ut och handla lite men kom inte iväg skannade datorerna och sedan stack jag till ICA. Så sedan hem igen och gick igång med middagen hade idag hamburgare och klyft. Och såg mina serier när jag åt nu har rätt många gått igång så jag hann inte se alla idag. Så sedan efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så glömde jag läsa idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag övningarna till sex tiden men imonn så kör jag storstrechen hoppas jag har varit lite kass på detta ett tag men imonn så skall jag köra. Så sedan på gymmet så sänkte jag ett par övningar denna veckan men inte alla skall köra alla ner och sedan köra superset lite bättre efter det hoppas jag har tappat lite på det så jag tror att det blir bra att gå ner lite och sedan ta tag i allt igen. Men det är två veckor innan jag kör igång med allt igen då tänkte jag gå ner och skärpa mig igen.

ROMAN: Ja kass natt men ändå fick jag till en timme idag och det är jag nöjd med efter natten. Men kör igen imonn så jag hoppas jag sover lite bättre inatt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjngeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: