torsdag 18 februari 2016

Torsdag 18/2-2016 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt. Vaknade ett antal gånger under natten brukar inte göra det på starktablett men idag så. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen redan idag till 11:30 såg fel på klockan och gick igång. Så sedan till ett så var det lunch och så igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Så gjorde jag stretch ja nästan och sedan övningar ja nästan. Så sedan var det middag såg en seire när jag åt eftersom jag var tidig idag. Jag skippade cykeln idag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo igår så beställde jag en USB tror jag sa det igår men säger idag igen. Såg idag att den hade kommit med så nu är priset upp i 34000 igen gick ner med 2000 för datorn och 1000 för skärmen och så köpte jag till nu så jag är uppe i det som innan men då får jag mer än innan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo en sak såg vetenskapens värd idag när jag åt och de sa att träningen är bra för hjärnan med så jag kommer köra på me detta.

TRÄNING: Ja körde idag men så skulle jag köra sista övningen och det var fullt så jag tänkte tar cykeln innan och den sedan men jag tappade farten helt efter detta och la ner cyklen och stack hem. Så hemma så gjorde jag stretchen men la ner efter ett tag och så gick jag på övningarna och la ner ja det var två övningar som jag la ner tappade idag igen.

ROMAN: Ja körde på idag och idag körde jag en halvtimme längre än annars för jag gick igång redan till 11:30 idag av någon anledning som jag inte vet. Men det gick bra idag och jag kör igen imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: