fredag 5 februari 2016

Fredag 5/2-2016 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov okey men vaknade ett par gånger under natten inatt. Kom ur sängen till 10:30 och fick mig frukosten. Sedan så väntade jag på att klockan skulle slå ett så jag kunde sticka till sjukgymnasten. Det gjorde jag till ett tiden och sedan på vägen hem skulle jag ha handlat men glömde det idag och tog mig hem. Så väl hemma kom jag på att jag skulle handla och stack ut igen. Fick köpt det jag skulle och så hem igen. Och när jag kom hem så kom jag på att jag skulle ha tömt soporna så jag fick ner och göra detta efter igen. Så till fyra tiden så var middagen klar och jag satte mig och äta. Idag hade jag karréer med stripes och såg ett par serier när jag åt. De har kommit igång igen så det var rätt många att se idag hann inte med alla så jag har tills imonn med lite. Så fick i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite idag. Sedan till sex tiden så gjorde jag övningarna och så nu är jag här. Jag tror det var allt för idag jo det är eurojackpot idag men jag tror jag ser det imonn om de inte har ringt så är det ändå ingen storvinst men kanske lite. Idag på twitter eller så imonn på twitter. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja  körde övningararn idag men imonn så skall jag köra stretchen hoppas jag skall göra träningsmaten sedan så kör jag. Och sjukgymnasten sa att jag skulle köra en månad till ja tre veckor sedan gå igång med lite till lite lätt. Så om allt går som det skall så kommer jag igång igen om ett tag.

ROMAN: Ja idag var det inte nått på denna punkt men tills  imonn så kör jag igen.

Så dagen är til ända och jag säger inte hej ännu morsan ringde och farsan hade ramlat och brutit höften. Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: