tisdag 23 februari 2016

Tisdag 23/2-2016 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en super kass natt inatt. Jag åt fläsk och mos igår till träningmaten och det gillade inte min mage. Så jag vaknade till fyra tiden och låg sedan fram till åtta tiden innan jag somande igen. Så en kass natt men jag kom upp ändå till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång till tolv att köra romanen. Körde den idag fram till två då jag spelade lite men tappade farten nästan med en gång idag igen. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg ett par serier när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite. Så till sex tiden så gjorde jag övningarna och så bäddade jag sängen. Så mer? Imonn skall jag ut en sväng och handla lite. Så mer? Jo det är lotto imonn så jag hoppas på lite där ni får veta imonn eller till torsdag om det inte kommer fram i tid. Så drog jag ett mail till samsung igår min mobil är inte okey det är samma fel som innan den stänger av mikrofonen. Får se vad de säger om det ser det idag tror jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall till torsdag hoppas jag köra cykeln och allt annat som jag skall köra. Kan hoppas att ryggen släpper snart så jag komer igång igen.

ROMAN: Ja körde idag trotts kass natt men jag skrev av bara idag så jag tänkte kan fixa till det senare så får jag nått gjort idag iallafall trotts kass natt. Och jag fick till okey idag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: