söndag 28 februari 2016

Söndag 28/2-2016 20:11

DAG: Jaha till natt och när jag skall upp så sover jag kasst så även inatt. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten sedan väntade jag på att klockan skulle slå 12:50 då jag skulle sticka. Så stack jag och sedan hem igen kom hem till fyra tiden och gick igång med middagen. Hade idag karréer med potatisgratäng men idag fick jag inte ner mycket, nya problem. Ja eller gamla som kommer igen. Så såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite. Så mer? Jo till åtta tiden så ringde morsan och jag hjälpte henne med en sak. Så mer? Jo jag vann inte nått på eurojackpot men kanske lite på lotto ser det idag. Ni får veta på Twitter idag om det gav nått: Så mer? Nä kommer inte på mer idag. Jo jag sa kanske inte att datorn inte kommer förrän till den 25/3 och jag får se hur jag gör med det. Det har gått tre månader redan nu och det blir fyra om jag väntar så jag får se hur jag gör med det återkommer om detta. Så mer? Nä kommer inte på mer nu så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja idag har jag skrivit nya schemat och imonn så kör jag igång med allt igen så hoppas jag att ryggen håller. Men jag kör lugnt mer om detta imonn. Och väskan är packad för imonn.

ROMAN: Ja nu skall väl rean vara över så de kan maila mig om att de inte vill ha romanen jag skickade in. Får se till nästa vecka om det kommer nått. Annars kör jag igen som vanligt imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: