torsdag 11 februari 2016

Torsdag 11/2-2016 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men jag vaknade ett par gånger under natten. Kom ur sängen till tio och trettio och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen till tolv och körde den sedan till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Då stack jag till träningen och sedan hem igen hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Såg lite på teven när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så ringde jag ett samtal. Så sedan har jag väntat på att klockan skulle slå och jag skulle gå igång med bloggen. Så mer? Ja mer kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men så skulle jag då cykla och där tappade jag farten och la ner. Så när jag kom hem så gjorde jag bara övningarna. Men jag la till övning idag på gymmet och det gick bra som jag innan hade tagit bort.

ROMAN: Ja idag skrev jag men stötte på lite hinder idag jag skrev nått innan som jag inte kom ihåg så jag fick gå igenom allt idag flera gånger och tappade lite fart med. Men det gick bra idag ändå men det är för att jag sover bra på den starka tabletten.

Så nog för idag och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: