måndag 8 februari 2016

Måndag 8/2-2016 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt dock så vaknade jag ett par gånger under natten men kom till sans igen till tio tiden. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen och körde den till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen och så hem igen. Stretch och så middag på det. Så såg simsons när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men till denna veckan då slår jag till så det smäller om det. Eller hur? Så mer? Idag gick det bra på roman men så sov jag bra med ja eller rätt bra. Jaha mer? Kort blogg idag tror jag visst men det har inte hänt så mycket idag heller. Mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra idag skall lägga till med det är om tre veckor men till torsdag så skall jag lägga till en övning men då lätt tyngd så får vi se vad ryggen säger om det. Mer om detta till torsdag.

ROMAN: Ja lite kass natt men det bekom mig inte idag satte mig till tolv och så körde jag. Det gick bra idag och jag kom på rätt mycket om det nya jag skall skriva om dock så kan jag inte få med det andra iallafall inte på samma gång. Men jag kör detta nu så lägger jag till resten sedan. Och jag går djupare in nu och det måste jag göra om jag skall få nått publicerat. Vi får se hur det går imonn när jag inte sover bra.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: