måndag 22 februari 2016

Måndag 22/2-2016 20:14

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt inatt sov bra fram till tio tiden idag. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen idag till inann tolv men så tog jag en kort paus fram till tolv och så gick jag igång. Körde den fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Så idag har jag kommit på att jag måste byta batteri på min klocka snart kommer inte ihåg vad det kostar nu men nog en 200 nått sånt tror jag. Så mer? Jo till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch idag och så middag. Såg lite på teven med när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här. Så mer? Det går inte att se tiden när ljuset är släckt gick innan men nu är batteriet snart slut så det går inte längre nu. Om ni undrar hur jag vet att batteriet måste bytas. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag ändrade vikten på nästa allt idag för att förbereda för när jag går igång igen till nästa vecka tror jag att det är. Tänkte tar och gör det nu så är det klart för nästa vecka redan. Så jag går ner i vikt och så kör jag som jag skall superset med tio sekunder mellan setten. Så hoppade jag cykeln idag men körde stretchen hemma så till torsdag så skall jag köra allt hoppas jag. Detta har uppstått för jag fick ont i ryggen innan hade jag aldrig problem med att lyfta. Men till nästa vecka så hoppas jag att jag kommer igång igen och sedan kör som jag skall därefter.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra men det är rätt mycket att lägga till sedan med kan inte få till allt på en gång måste lägga till sedan efteråt. Så mer? Jo jag har kommit till dagen då det händer det är natten mellan fredag den trettonde och lördag den fjortonde. Året är 2014 och jag måste lägga till som vanigt jag kan inte få till det med en gång men om jag blir frisk så tror jag att jag kan det med.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: