torsdag 4 februari 2016

Torsdag 4/2-2016 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt så glömde jag sätta igång klockan så jag fick ingen sovtid inatt. Men jag sov rätt okey för jag var rätt pigg idag när jag vaknade. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och körde middag och såg lite på teven med idag när jag åt. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår såg jag igår men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Eller hur? Så mer? Jo jag fick ett samtal med idag till ja någon gång idag kom det kommer inte ihåg när det kom men. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Då jag skall till sjukgymnasten så får vi se vad hon säger då. Lite ont har jag men om det är av västen eller inte får vi se. Jag fick ont innan när jag satt utan att ha ryggen rak men nu kanske det är västen.

TRÄNING: Japp körde idag och det gick bra även om jag hoppade cykeln idag igen. Men jag har lite ont så jag tänkte tar igen det när det här är över. Så skippade jag stretchen idag med.

ROMAN: Ja körde idag men jag fick ett samtal så jag tappade farten lite idag med men kom igen. Det kommer bli att lägga till igen för jag kommer inte på med en gång nu heller.

Så dagen är till ända och jag säger Tjinegling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: