torsdag 9 april 2015

Torsdag 9/4-2015 20:26

DAG: Jaha till natt igen och en jävligt kass natt inatt grannarna gick igång till ett tiden och hur länge de höll på vet jag inte men sov kass som fan inatt. Så jag låg till 12:30 innan jag gick upp idag och fick frukosten i mig. Sedan körde jag romanen fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Så sedan stack jag till träningen och tränade sedan hem igen och hoppade stretchen idag igen. Vet inte om jag har fått ont i blindtarmen har gjort ont ett par gånger när jag legat och sedan rest mig upp. Nu idag gjorde det ont när jag skulle göra stretchen så jag la ner den idag. Så fick inte i mig hela middagen idag heller. Så men jag fick i mig en liten del av en kaffe idag har den efter bloggen idag. Så mer? Kass natt men okey dag träningen gick bra idag iallafall.

TRÄNING: Ja hade bra tempo idag och cyklade idag i nästan tjugo minuter så snabb idag. Trotts kass natt.

HEMSIDAN: Ja idag har jag inte gjort nått på hemsidan alls men tills imonn så. Skall köra till lördag med så hoppar jag romanen ett tag så kommer kanske inspirationen igång igen.

ROMAN: Ja körde idag men det gick illa trögt idag efter kass natt. Imonn är det tvätt sedan till lördag så tror jag att jag hoppar att skriva ett tag så får vi se om jag kommer igång igen sedan.

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: