lördag 25 april 2015

Lördag 25/4-2015 20:28

DAG: Jaha har idag pillat med hemsidan nästan hela dagen. Men till natt igen då ja. Kass natt igen sov inte bra och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att pilla med hemsidan. Har idag kommit på att jag inte har preppat den för nätet, har massor av SEO att ställa in och skriva ner så den finner sig på Google och annanstans. Så det har jag hållit på med idag jag har kört fram till två tiden då jag gick igång med träningsmaten. Så efter den så körde jag igång med storstretchen sedan var det middag. Hade idag karréer med stripes och glömde av idag att jag skulle haft oxfilé får ta det imonn. Jag såg mina serier när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Sedan också lite yoghurt. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår från svenska spel så ingen storvinst men kanske lite ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn då jag kommer köra hemsidan hela dagen.

TRÄNING: Ja idag kom jag igång till tre tiden lite sent men jag pillade lite så det tog tid. Men idag gjorde jag hela stretchen och jag är tillbaks igen. Om två veckor så höjer jag armhävningarna till tjugo.

HEMSIDAN: Ja idag har jag pillat lite och kom då på att jag inte alls är klar med den måste köra SEO på hela sidan nä på alla sidorna har inte gjort nått på det innan idag. Så jag har mycket kvar att göra ännu. Så skall jag ha upp recepten med så jag har att göra imonn hela dagen.

ROMAN: Ja till måndag så kör jag igång igen så hoppas jag att jag kan komma på vad jag skall skriva.

Så slut för idag och tack för idag jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: