tisdag 7 april 2015

Tisdag 7/4-2015 20:29

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen men det brukar det bli efter träningen. Kom ur sängen idag till elva men vaknade tidigt idag till åtta tiden men somnade om i korta stunder idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag skulle ut och handla. Klockan var nog mer mot tre innan jag stack fick det jag skulle och sedan hem igen. Jag pillade lite med hemsidan idag med men mer om detta nedan. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes och såg en film först så såg jag en serie men den hade börjat om så jag raderade den och såg en film istället. En cowbojsare blodig en kommer inte ihåg vad han heter men han gör alltid blodiga filmer. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och såg satte jag mig och läste lite idag igen. Så mer? En rätt kass dag idag men jag satt ändå mina två timmar på romanen så okey då da. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag men jag skall imonn packa väskan och så kör jag igen till torsdag.

HEMSIDA: Ja ny punkt idag har pillat med hemsidan idag och kommit på att jag inte kommer göra en mobil sida det är för många sidor för detta på min så det kommer en som vanligt och inget mer. La ner idag först gjorde jag en som jag fick skrota sedan en till som jag också fick skrota så jag la ner det är för många sidor i den det ligger på över 40 sidor och det går inte att få in på en mobil sida ändå så jag la ner.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag men det gick trögt efter små kass natt. Men jag hoppas jag kan köra imonn igen så jag kan få till det, det går trögt men jag lägger till lite så kan jag göra mer sedan nästa omgång.

Så inget mer att säga idag jo jag glömde säga glad påsk innan när jag är hemma så kommer jag inte ihåg vilken dag det är. Men jag önskar er alla en glad påsk i efterskott. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: