fredag 24 april 2015

Fredag 24/4-2015 20:25

DAG: Jaha till natt igen då och en små kass eller stor kass natt igen sov inte alls bra idag. Trodde det skulle blir bättre när jag höll upp men så var inte fallet. Så kom ur sängen idag till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så stack jag ner med tvätten och upp igen. Efter detta så betalade jag räkningarna och fick nog över trodde jag så jag stack efter att jag hade hängt upp tvätten och köpt lite men det gick på 488 det var lite mer än vad jag trodde men jag köpte ändå idag. Nu har jag inte så mycket pengar kvar men det skall räcka till den siste igen hoppas jag. Så hem igen och kom då på att jag skulle skanna datorerna idag då var klockan redan tre. Jag var på apoteket med innan jag gick hem idag. Så kom hem och till kvart i fyra så stack jag ner och hämtade upp tvätten igen. Sedan gick jag igång med middagen hade idag woken som jag skall lägga in på hemsidan. Det var gott och jag fick en bild med som kommer upp snart. Så såg mina serier när jag åt men det är jävligt många på torsdagar så jag hann inte se alla idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite idag igen. Så mer? Idag var en kass dag och jag fick inget mer gjort idag än det jag skulle så inget på romanen idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn skall jag då köra storstretchen igen hoppas att inget kommer emellan imonn så kör jag igång tidigt med den.

HEMSIDAN: Nä inget idag på denna punkt för kass natt så då blir det inget alls idag.

ROMAN: Ja skall till imonn köra lite komma på hoppas jag att jag hinner med sedan kommer jag nog gå igång till måndag igen.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: