onsdag 22 april 2015

Onsdag 22/4-2015 20:30

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan igen. Sov inget bra och vaknade tidigt till fem tiden och låg sedan fram till nio då jag gav upp för idag och gick upp. Fick i mig frukosten och så tänkte jag att jag skulle spela lite idag men paden kopplade inte så tillslut fick jag starta om datorn då gick den men då hade jag tappat farten så jag spelade lite och gav upp. Så efter detta så satte jag mig vid datorn och kollade hemsidan lite. Men det jag gjorde tog tre timmar idag att fixa till, mer om detta nedan. Så efter detta så satte jag mig och tittade på en film men såg inte klart den var kass. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg två filmer idag en som jag började på igår och så en till och avslutade med en kopp kaffe. Så mer? Har kommit på lite till på romanen idag och skrivit upp det med. Så mer? Kass natt igen jag hade hoppats att jag skulle få igång sovandet men inte heller. Men jag hoppas att det kommer med tiden jag håller upp en vecka tror jag sedan kör jag igen så får vi se hur det går då. Så mer? En okey dag idag men jag fick mer jobb än jag ville idag på hemsidan. Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn.

HEMSIDAN: Ja gick igång idag och då tänkte jag bara kolla lite men så kom jag på att jag måste lägga in större tecken så det gjorde jag men. Det finns text rutor att skriva i men när man gör texten större så växer rutan men den växer över det andra så jag fick göra om allt idag tog tre timmar att gå siten rätt igen. Men det behövdes större tecken så jag är ändå nöjd idag. Men det var ett jävla jobb att göra.

ROMAN: Ja har idag kommit på en hel del som jag skall lägga till men jag har mer att komma på känner jag om jag skall få ihop till 400 sidor vill säga. Men troligen så blir det till nästa vecka om jag inte tjuv startar till lördag.

Så inget mer idag ses igen imonn. Jo det är lotto men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag eller imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: