torsdag 2 april 2015

Torsdag 2/4-2015 20:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men jag vaknade redan till nio idag. Men idag så lyckades jag somna om igen ett par gånger. Så till elva så kom jag upp och fick i mig frukosten och satte sedan igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan drog jag till träningen tränade sedan hem igen och stretch och så middag. Jag såg idag en serier när jag åt tänkte det tar en 45 att se så jag hinner nog det idag och det gjorde jag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och funs en hel påse idag. Så mer? En bra dag idag jag fick mycket gjort idag och allt gick bra så en bra dag idag. Jo så hade jag ett problem med muse men jag hade gjort fel och jag trodde att man skulle ladda in allt man skulle ha med men så var det inte. Och det jag försökte ladda in gjorde att det inte gick att stänga muse, Men jag fick det att fungera idag med så en bra dag idag. Jo så gick det inte heller att ladda in recept sidan och statistik sidan men jag kom idag på hur jag skulle göra. Så den kommer upp igen men det kommer ta tid att göra den måste göra från början eftersom det inte går att limma in det. Så även detta var bra idag och som jag sa en bra dag idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto i onsdags men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Japp idag hade jag bra fart igen och kunde cykla en 15 minuter idag. Brukar inte ha så mycket tid innan men har fått upp farten igen. Så en bra dag idag.

ROMAN: Ja idag gjorde jag en sak på hela dagen men jag fick till det bra idag en bra dag. Sov bra och kunde koncentrera mig och det gick bra idag. Vi får se hur det går imonn. Efter träningen brukar då gå lite segt eftersom jag sover lite kasst.

Så det var allt för idag så ses vi igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: