måndag 20 april 2015

Måndag 20/4-2015 20:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt när jag idag såg på grafen så hade jag mycket sömn inatt. Även om man knappt ser nått på grafen. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Ja och efter detta så har jag pillat med hemsidan idag. Men till ett så var det lunch och sedan från två till tre så pillade jag med hemsidan igen. Så stack till träningen sedan hem och stretch och så middag på det. Såg en film idag när jag åt hann inte se hela men en bit. Det var safe house som jag såg en bit på idag. Så mer? Jo jag vann nog lite till en dag men jag vet inte vilken dag det var men jag hade mer på kontot än jag skulle ha. Ja på svenska spel kontot alltså. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja gick bra idag och jag cyklade en kvart idag så okey idag.

HEMISDAN: Ja idag så la jag upp sidan på en test site och allt fungerar som det skall. Men jag kommer samla lite till innan jag lägger upp. Ja recept för just nu är det tomt på allt ja inte träningsmaten men annars är allt tomma. Sedan har jag haft ett problem idag med att spara det är backupen som lägger sig i och läser programmet men jag fick stänga av och sedan köra igång igen två gånger idag. Så gick det ändå och jag vet inte hur det går till när den låser sig heller. Så jag la upp på adobes sida idag så jag kunde testa den ligger uppe i 30 dagar sedan tar det bort.

ROMAN: Ja idag var jag utvilad men gjorde inte nått idag men jag hoppas att jag sover bättre sedan och kan köra igång igen sen.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: