torsdag 16 april 2015

Torsdag 16/4-2015 20:27

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men vaknade lite tidigt idag. Men jag somnade om igen och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem men idag på vägen hem så stannade jag upp hos pressbyrån och hämtade mina klocka. Så när jag kom hem idag så satte jag mobilen på laddning och även klockan. Sedan stretchade jag och så middag på det. Såg en film när jag åt tillbaka till framtiden två har trean att se med en dag. Så efter detta så tog jag en kopp kaffe och pillade lite med klockan jag har inte vänt mig att ha nått på vänster sida så det kommer ta tid innan jag gör det. Ja jag har min klocka på höger hand nej jag är inte vänster hänt men jag har ändå klockan där. Jo lite vänster hänt är jag, har har gaffeln i höger hand med. Så mer? Jo jag skall kolla min sömn inatt så får vi se hur mycket jag sover. Jag tror jag sover mellan tre och fem timmar sammanlagt. Men det kan vara mer kanske tre till sju timmar men då är det inte sammanhängande men hela tiden så kan det nog bli upp mot sju timmar kanske. Ni får rapport imonn om detta så skall vi se hur länge jag sover efter träningen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag vann igen igår 21 tror jag att det var och då på samma rad som jag vann 2019 på. Skall ha den denna veckan och byta sedan igen. Ses imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra hade gott med tid när jag skulle cykla idag så jag har fått upp tempot igen. Gick bra idag.

HEMSIDAN: Idag har jag inte gjort nått på denna punkt tar igen det imonn. Men jag skall till apoteket med tror jag.

ROMAN: Ja det går trögt igen vet inte vad jag skall göra åt det heller men jag kör på så får vi se vad som händer. Imonn kör jag igen så jag återkommer med mera imonn.

Så slut för idag och vi ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: