söndag 19 april 2015

Söndag 19/4-2015 20:23

DAG: Jaha till natt igen och en bättre natt inatt än innan men jag kom inte ur sängen förrän till elva tiden idag, nja det var nog lite senare till och med. Fick i mig frukosten sedan så satte jag igång att dammsuga då var nog klockan runt ett tror jag. Så efter detta så satte jag igång med hemsidan körde den idag fram till 15:30 tiden mer om detta nedan. Så satte jag igång med middagen hade idag korv och stripes och såg först en serie och sedan en film från c-more. Den på gick i över två timmar och var så där men jag la inte ner utan såg. Så mer? Jo jag tror jag håller upp lite med romanen så skall jag se om jag får tillbaks skärpan igen. Så mer? Jo det är lotto men inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får se på twitter idag. Så mer? En okey dag idag men jag sov bättre inatt såg jag. När jag fick in datan i mobilen men kan säga att de uppdaterade programmet och det är nu sämre än innan. Förut kunde jag se hur många timmar jag sov varje gång men nu syns inte nått på grafen. Så nu är det kasst det var bättre innan de uppdaterade. Innan kunde jag se hur många timmar jag sov men nu ser man inte nått skit kasst. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

HEMSIDAN: Ja idag gjorde jag recept sidan på träningsmaten och det gick fort idag för jag fick allt att fungera idag innan så sket det sig men idag så. Och det innebär att jag är klar med sidan helt jag kan lägga upp men jag tror jag skall vänta lite med det så jag får in lite mer recept har massor med tomma sidor just nu för att jag inte har något på dem. Så jag pausar ett tag och lägger sedan in lite recept sedan kommer jag byta till den nya.

ROMAN: Ja nu tar jag en paus med detta så får vi se om jag kan få tillbaks farten igen. Men hur länge? Det vet jag inte vi får se.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: