lördag 4 april 2015

Lördag 4/4-2015 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade inatt någon gång och låg sedan vaken ett bra tag. Kom ur sängen till lite efter elva idag men datorn somnade inte så jag pillade med detta ett tag innan jag fick ge upp och gick igång med romanen. Men kunde inte koncentrera mig alls idag så jag la ner till ett tiden. Så satte igång med hemsidan istället men det gick inte alls bra idag ville inte bli bra idag. Så jag la ner till tre tiden och fick sticka till ICA idag igen glömde en del igår så jag stack och köpte idag. Sedan hem och gick igång med middagen med en gång jag kom hem idag. Hade idag karréer med klyft och såg mina serier när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så körde jag en omgång till på hemsidan och då fick jag till det och löste mina problem. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag var så illa sen efter mitt jobb med hemsidan så jag la ner idag. Tar igen det till måndag.

ROMAN: Ja körde igång idag men så tappade jag tråden helt och la ner. Det är ingen mening att köra om jag inte är pigg om jag inte är lite pigg för då kan jag köra lite. Men idag kunde jag inte koncentrera mig alls så jag la ner inte mycket att göra då.

Så vi hoppas på lite på lotto och så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: