fredag 10 april 2015

Fredag 10/4-2015 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en ovanligt kass natt igen. Vaknade ett otal gånger under natten och till åtta tiden så låg jag vaken fram till tio innan jag somnade igen en tio minuter och så kom jag ur sängen till elva tiden. Fick inte i mig hela frukosten idag utan fick sticka ner med tvätten för jag var sen idag. Sedan upp igen och fick i mig nästan hela resten var frukosten. Så sedan så var det en kass natt inatt och det var också en kass dag idag. Hade tänkt att jag skulle göra lite på hemsidan men fick inte nått gjort idag alls. Jag var sedan nere och hängde upp tvätten och så upp igen. Sedan skulle jag till ICA för att handla lite och jag stack till halv två tiden. Fick ta ut 300 idag nu har jag 700 kvar men det skall nog gå det med. Så köpte lite sedan när jag kom hem så ringde jag till morsan och snackade lite. Så efter detta så kom jag på att jag skall skanna idag och gjorde detta då. Sedan så stack jag ner och fick upp tvätten och satte igång potatisen med innan jag stack ner. Så sedan var det middag hade idag fläsk med potatis och löksås. Såg mina serier med när jag åt idag men hann inte med alla. Så kommer det ny till måndag games of throns som jag har följt även om jag tycker att den är så där. Det jag inte gillar med denna är att alla som man kunde tänkas följa dog. Nu är det bara svin kvar och det är inte så roligt att se men jag skall se den tills den tar slut. Så mer? Ja kass natt igen och imonn så kommer jag inte skriva roman alls kommer ta paus och köra hemsidan ett tag jag imonn sedan kör jag igen. Så mer? En halv bra dag idag trotts kass natt men jag fick inte nått gjort på hela dan idag. Kommer ingen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se hur det går imonn om höften inte gör ont och magen inte gör ont så kör jag igen imonn. Vi får se tills imonn.

HEMSIDAN: Ja imonn så skall jag köra men jag skall bara lägga överskrift på alla sidor och kanske lite till men vi får se vad jag hinner med imonn.

ROMAN: Ja nu tar jag medvetet paus på denna punkt och kommer igen imonn måndag. Så hoppas jag att jag kan komma på mer sedan.

Så slut för idag och tack för idag så ses vi igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: