söndag 12 april 2015

Söndag 12/4-2015 20:19

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass natt igen. Sov inte bra alls inatt och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga till tolv eller efter tolv idag. Så sedan körde jag hemsidan fram till 14:00 dock så gjorde jag lite till så jag var inte klar förrän till 14:30 med detta. Så sedan vann jag igår om inte inte har sett detta så vann jag 2000 på jokern ja det var 2019 för att vara bestämd. Det är det högsta beloppet jag vunnit någonsin har legat på 80 som högst innan. Ibland skall man ha tur. Så idag har jag tänkt mig att köpa en klocka en gear från samsung ligger på 990 så jag får 1000 över ändå. Den har jag kollat in idag på internet ett tag så sökte jag info om den. Sedan var klockan redan 15:30 och jag gick igång med middagen. Hade idag mos gott mos med fläsk och gräddsås. Så satte mig och tittade på en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite idag med. Så mer? Nä det var nog allt idag ses igen imonn. En okey dag idag men jag fick gjort det jag skulle på hemsidan idag med.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så skall jag köra stretchen med hoppas jag om jag inte får ont i magen igen vi får se.

HEMSIDAN: Ja idag gick jag igenom de resterade sidorna och gjorde dem. Ja jag kör överskrift och underskrift sedan skall jag lägga in mer på dem med men det gick bra idag fick det gjort som jag skulle och fixade också till en mail sidan idag om den nu fungerar på mitt webhotell vill säga det skall jag maila om en dag. Så jag har en fyra fem sidor kvar att göra och det kommer ta tid för det är jobbigt att göra om jag inte kan limma in och det går inte idag. Men jag har att göra till nästa gång jag kör.

ROMAN: Ja då kör jag igen tills imonn så hoppas jag att jag kan få igång det igen har tappat farten ett tag nu. Mer om detta imonn.

Så slut för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: