onsdag 29 april 2015

Onsdag 29/4-2015 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt. Sov inte heller bra på morgonen så var trött idag när jag kom upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag skulle ut och klippa mig. Och det gjorde jag idag sedan tog jag en sväng till ICA och handlade lite där med. Mest godis idag och en dricka. Så sedan hem igen och satte mig och pillade lite med hemsidan ett tag. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg på en film idag fanns inga serier alls idag att se. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad. Så mer? En kass dag idag men jag sov inte bra så då blir det en kass dag med en gång. Fick inte morgonsömnen idag så då sket sig det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo jag fick i mig en ägg frukost idag tog tre ägg och mackor idag när jag vaknade.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Då jag skall kolla höjningen och sedan höja till nästa vecka.

HEMSIDAN: Ja idag körde jag lite grann och jag är klar med sökorden och SEO vilket betyder sök tjänst optimering fritt översatt på svenska. Då har jag målningar kvar och sedan är det länkar som jag skall fixa till.

ROMAN: Ja kass natt och kass dag med på denna punkt fick inte mycket gjort idag men det var korta stycken idag så jag kom inte på nått idag. Men det tar jag igen tills imonn.

Så inget mer att säga så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: