onsdag 15 april 2015

Onsdag 15/4-2015 20:42

DAG: Jaha idag är jag sen men jag hade ingen uppkoppling det har hänt ett par gånger nu och det är fel från comhem. Jag mätte och jag hade 1MB på den så jag startade om modemet och sedan datorn med. Men något fel är det för det har hänt många gånger nu. Så till natten igen då ja och en rätt kass natt igen. Sov illa fram till elva då jag gick upp. Så när jag startade datorn så gick det fel och jag fick sitta med den fram till tolv innan jag fick igång den igen. Så sen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag gick igång med hemsidan. Körde den idag fram till 15:45 då jag gick igång med middagen. Hade idag spagetti och köttfärssås och såg en film från netfix. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så stängde jag netflix. Så mer? Jo datorn har strulat idag först som jag skulle få igång den och sedan med uppkopplingen. Dock tror jag (Ta i trä) att grafiken är okey igen jag fick stänga av den uppdateringen och jag tror nu att det är okey. Detta pillade jag med också idag. Så mer? Jo det är lotto idag och jag tror inte jag vann nått men kanske lite ni får spana på twitter idag eller imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn.

HEMSIDAN: Ja till två idag så gick jag igång med startsidan och gjorde den sedan la jag ner till fyra tiden. Men jag pillade lite med bilder idag igen ett tag innan jag körde igång med bloggen. Så jag kom idag på hur man skulle göra för att förminska en bild. De bilder jag tar med mobilen är väldigt stora men jag kan köra dem ändå och minska ner dem. Så jag kommer ta bilderna med mobilen sedan.

ROMAN: Ja morgonen var kass idag igen men körde ändå en timme och en halv idag. Men det går trögt men så blir natten kass och sedan också morgonen så det är inte så konstigt att det händer. Vi får se hur det går tills imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: