måndag 6 april 2015

Måndag 6/4-2015 20:28

DAG: Jaha natt igen då ja och en okey natt tyckte jag när jag vaknade till tio tiden idag. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen tränade sedan hem igen och skippade stretchen idag och gick på middagen istället. Hade idag köttfärssås och spagetti och såg en film när jag åt ja jag såg inte klart den men lite iallafall. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag innan jag gick igång med detta. Så mer? En rät kass dag idag var seg men det gick ändå rätt bra idag men så stretchen. Ja jag kommer igen tills imonn med mera fart då. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej tills imonn.

TRÄNING: Ja jag gjorde allt idag men sen var jag idag cyklade bara tio idag. Och så hade jag ont i höften så jag la ner stretchen idag fan när det skall ge sig?

ROMAN: Jaha körde mina två timmar idag och det gick okey men jag kan gå djupare sedan nästa omgång. Men en okey dag idag på denna punkt.

Så det var allt jag hade att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: