måndag 13 april 2015

Måndag 13/4-2015 20:12

DAG: Jaha jag tror att jag har tappat min internet uppkoppling men vi får se hur det går med det. Till dagen ja först till natten jag vaknade till någon gång på natten då mina grannar satte igång att prata igen sedan låg jag och lyssnade på detta ett bra tag. Så seg idag när jag vaknade kom ur sängen efter tolv idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen men idag till 12:30 tiden eftersom jag var sent upp. Så körde detta till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre då jag stack till träningen. Så tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Såg på topgear idag när jag åt så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. En kass natt men en bra dag idag ja det gick så där på romanen men ändå en okey dag. Så mer? Har ont i magen igen om det nu är blindtarmen eller vad det är men jag får se ett tag sedan får jag gå till läkaren om det inte går bort. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gick allt bra jag hade rätt okey med tid och när jag kom hem så gjorde jag armhävningarna och hela stretchen. Så idag gick det bra. Men jag har ont i magen vad det nu är om det är muskeln eller vad? Kan vara blindtarmen kanske men ont gör det då och då. Vi får se hur det går med det längre fram.

HEMSIDAN: Ja idag kom jag på att muse gör egen sitemap så då är det okey undrade ett tag om det fanns program för det men nu är det med. Så sedan har jag lagt på google analytics på siten med hittade inte det i söndags men idag så hittade jag det. Och la på det med till alla sidor idag med.

ROMAN: Ja idag efter kass natt så gick det så där att köra idag. Jag fick lite gjort men det var trögt att köra idag igen. Och imonn blir det nog med trögt brukar bli det efter träningen. Men vi får se hur det går imonn så återkommer jag om det sedan.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: