söndag 26 april 2015

Söndag 26/4-2015 20:28

DAG: Jaha till natt och inatt sov jag tre timmar sedan vakande jag av att grannarna pratade och var vaken i två timmar tror jag. Efter detta så sov jag illa fram till elva då jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga. Så efter detta så satte jag mig med hemsidan igen och pillade fram till tre tiden då jag gick igång med middagen. Idag hade jag oxfilé och det jag köpte men åt ägg idag och det var meningen att jag skulle gjort detta igår. För jag tål inte ägg får se hur det går imonn. Jo jag gick igång och var klar till fyra tiden med middagen. Men det gick så där idag jag stekte råstekte potatis för två tre personer jag ville bli mätt och sedan när jag skulle hälla på äggen så tog jag fyra ägg istället för två för jag hade för mycket potatis i och det täckte inte med två så jag tog fyra. Så och när jag sedan skulle vända detta så sket det sig helt. Jag ville få en snygg halvmåne men det blev pannkaka av allt idag. Tortillan blev en stor gröt och så hade jag i två och en halv deciliter grädde nog för fyra personer kom jag på sedan. Så ja fotot fick jag men det ser inte snyggt ut alls men det var gott dock så hade jag i vitlöken i grädden jag stekte den inte alls och den var så stor att jag fick dela den i två för att få i den i pressen. Så men jag har foto och jag skall lägga upp det på nya hemsidan om ett tag. Så mer? Jo jag såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo det är lotto idag ja det var igår men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag eller imonn på bloggen. Så mer? Jo jag tror att det är första gången jag äter oxfilé och det var mört och gott kött. Morsan gillar inte rött kött så när jag var liten så fick jag gris och kyckling inget rött kött.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

HEMSIDAN: Ja idag så jag har två gånger kört hemsidan en gång fram till två sedan tog jag en paus och sedan igen fram till tre. Jag har gjort SEO och satt till sökord som jag hoppas gör att sidan kommer upp snabbare på Google och andra sök ställen. Men jag har nu kvar tre eller fem att göra sedan får jag se vad jag skall göra har lite på målningar att göra sedan är jag nog klar med allt tror jag.

ROMAN: Ja satte mig idag och läste ur himmelstrand och jag är redo för imonn. Så får vi se hur det går då. Bra eller bättre hoppas jag så att stoppet har haft effekt vi får se imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: