måndag 27 april 2015

Måndag 27/4-2015 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag trodde att jag sov bra inatt men sedan när jag såg datan så var det så där. Och när jag kom upp så var jag seg hela dan idag. Jag såg på datan och det var fem gånger som jag rörde mig och då höll detta på i en kvart. Jag vet inte om jag var vaken eller bara vred mig men i kvart knappast dock så kommer jag inte ihåg att jag vaknade någon gång inatt. Men när det pågår i en kvart så länge rör man sig väl inte? Om jag läser datan rätt det är illa svårt att se men det ser ut som en kvart. Som jag sa innan så var uppdateringen av programmet kasst innan var det bra. Så kom ur sängen till elva tiden idag och fick i mig frukosten. Sedan satte jag igång med romanen och det gick så där idag men körde fram till ett sedan lunch och så sedan från två till tre. Sedan stack jag till träningen tränade sedan hem i regnet och så storstretch på det. Sedan middag och såg på teven men lite grann. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto eller på eurojackpot heller men till denna vecka då smäller det till eller hur? Så mer? Jo en sak jag fick inte kass mage efter äggen i går? Har jag slutat vara allergisk eller? Skall köpa imonn ägg och testa igen vem vet jag kanske inte längre är allergisk mot dem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra och jag  hade tid att köra cykel idag med jag höjde farten till 80 från 70 så får vi se om det gör skillnad eller inte.

HEMSIDAN: Ja har inte gjort nått på denna punkt idag och imonn skall jag ut och kippa mig och sedan handla lite så imonn blir nog inte heller.

ROMAN: Ja idag efter en bra natt trodde jag men seg var jag och det gick inte alls bra idag. Som jag har sagt innan så räcker det inte med en dag bra sömn det måste vara mer. Men vi får se om jag kommer igång med tiden.

Så slut för idag och tack för idag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: