fredag 17 april 2015

Fredag 17/4-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan igen idag trodde jag att jag skulle få data över natten men klockan gjorde inte som jag trodde jag trodde hur skall den kunna veta när jag sover eller inte. Och det gör den inte den kollar rörelser inte om jag sover. Vaknade fyra gånger trodde jag inatt och sov rätt kasst fram till 09:45 tiden då jag gav upp och gick upp. Då samlades datan och jag såg att jag hade varit vaken fem gånger och sovit i fem timmar sammanlagt. Det var vad jag trodde och det stämde ganska bra. Jag somnade till 01:30 tiden iallafall så låg jag då stilla i en timme sedan rörde jag mig i en halvtimme och så höll det på fram till 09:45 då jag gav upp. Så den ser inte om jag sover utan att jag inte rör mig och jag kan ligga en halv timme utan att röra mig så men lite såg jag ändå så den är okey. Så kom då upp och fick i mig frukosten och sedan skulle jag då sätta igång med romanen men kom inte igång idag igen. Klockan var 12:00 idag men jag fick inte fart idag så jag gjorde inte mycket idag men lite fick jag gjort ändå. Det går så där just nu men jag hoppas att jag kan komma igång igen om ett tag jag kör så får vi se vad det bärhän. Så körde detta idag fram till 14:00 då jag tänkte gå till apoteket för att hämta mina recept som jag nu prenumererar på. Och det gjorde jag men jag glömde köpa träningsmat idag som jag skulle har gjort. Får göra det imonn. Så sedan hem och jo innan detta så gjorde jag en sida på hemsidan innan jag gick idag. Så hem och gick igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg mina serier när jag åt men hann inte med alla idag tar imonn med. Så satte jag igång stegräknaren idag men jag fattade fel så jag ställde den på paus och satte inte igång den. När den är igång så står det paus och när den inte är igång så står det fortsätt så jag fattade inte riktigt idag men jag kom på det när jag gick ut. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag köra igång med storstretchen med en gång jag kommer hem skall ut och handla sedan kör jag igång. Så jag inte missar den igen.

HEMSIDAN: Ja efter romanen så gick jag på en sida idag det blev målningar som jag la in idag. Det var samma som att lägga in bilder så det var rätt lätt men lite pillande ändå. Har många sidor kvar men imonn så hinner jag inte blir till söndag jag kör igen.

ROMAN: Ja körde idag men det gick trögt hade hoppats att jag skulle få lite mer fart men den har inte kommit än. Men jag hoppas att det kommer med tiden har just nu väldigt svårt att fokusera. Vi får se.

Så nog för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: