lördag 11 april 2015

Lördag 11/4-2015 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen det verkar som när jag inte behöver gå upp så sover jag illa så även inatt. Vaknade ett otal gånger och till fem sedan låg jag till åtta innan jag gick upp. Jag fick i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan körde den idag fram till 14:00 då jag skulle ut och handla men så kom jag på att jag måste göra träningsmaten och då gjorde jag den. Så efter detta så glömde jag av att jag skulle handla. Och jag gick igång med middagen hade idag kotletter  med klyft och såg mina serier även om jag har lite kvar tills imonn. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite idag. Så jag har idag pillat lite med hemsidan igen ett par gånger korta stunder för att kolla upp lite. Så mer? Jo det är lotto idag och mycket pengar på spel men de har inte ringt så jag tror inte jag vann stort men kanske lite. Så mer? En okey dag idag trotts kass natt fick mycket gjort på hemsidan idag och jag är nöjd med dagen idag. Så mer? Kör hemsidan imonn med så hoppas jag bli klar med en sak tills imonn även om det tar sin lilla tid att göra den. Nä nog för idag och tack för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade detta idag kände inte för det men till måndag så skall jag köra igen som jag brukade göra.

HEMSIDA: Ja idag satte jag igång med att lägga till H1 och H2 texter men kom in på musik sidan och gjorde den hela idag. Fick mycket gjort även om jag inte är klar med alla sidor så fick jag mycket gjort. La in musiken och sedan knappar för det och jag kopierade sedan knapparna för det var många att göra och man kan bara göra en åt taget. Sedan måste jag ändra på färg och det görs i fyra steg och det finns ingen genväg utan samma sak om och om igen. Så imonn så hoppas jag att jag blir klar med H1 och H2 på allt så hittar sökmotorerna mig lättare. Sedan skall jag gå in på mer detaljer som jag inte gjort ännu.

ROMAN: Ja inget på denna punkt men sover bättre gör jag inte så fan vet om det var till någon nytta att hålla upp. Vi får se hur det går till måndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: