torsdag 4 december 2014

Torsdag 4/12-2014 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov så där men vaknade tidigt idag och somnade om igen ett tag och kom ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Och ingen målare kom idag heller men kommer väl då imonn hoppas jag. Så mer? Ja stack till träningen till tre tiden och sedan hem igen. Hemma så hoppade jag stretchen idag och gick igång med middagen istället. Såg på Simsons från boxen idag för jag var tidigt idag. Sedan såg jag family guy som vanligt och så två koppar kaffe på det. Så mer? Skall ut en sväng imonn till apoteket och köpa grädde med annars har jag inte nått att göra imonn. Jo givet vis skall jag skriva men sedan tänkte jag då har jag inte nått att göra. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det så där men jag fick ont i ryggen så jag hoppade magen idag och stretchen med. Skall imonn och köpa smärt gelé så skall jag smörja fram till torsdag så kör jag fem dagar med det så hoppas jag att det ger upp. Det blir lite värre efter träningen men jag gör små små rörelser tror inte att det är dem som gör det. Men om jag smörjer så går det över för det går inte över nu sedan hoppas jag att jag inte får igen det. Vi får se hur det går skall börja imonn så skall vi se till torsdag om det gör ont igen. Men det är om det går över vill säga med gelén.

ROMAN: Ja idag så körde jag som jag skulle och det gick bra fick göra lite återblickning ett fint svenskt ord det. Jag kom inte ihåg vem som var hennes bästa vän ja Jennys alltså. Det går så långt mellan jag skriver så jag glömmer av vad jag har gjort men innan jag skriver så skall jag läsa allt så kan jag pilla med det sedan.

SPEL: Ja vi får se till söndag om jag kör en runda eller inte.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: