söndag 7 december 2014

Söndag 7/12-2014 20:15

DAG: Jaha natt igen då ja och igen en små kass natt vaknade många gånger på natten och morgonen. Låg sedan vaken och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga. Så efter detta så skulle jag då köra igång med spelet och det gjorde jag men tappade lusten efter ett litet tag. Så efter detta så körde jag igång min trumkompis nya album och körde igen det två gånger. Då låg jag på sängen sedan till tre tiden tror jag att det var så skickade jag en recension av detta via mail till honom. Jag är inte så bra på musik även att jag har spelat trummor så men jag fick iväg ett mail om det iallafall. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag korv och mos. Såg en film när jag åt har sedan tvåan och trean att se efter det. Det kassa i denna boxen är att det inte går att göra mappar och lägga filmerna i utan de ligger löst det är kasst. Så det var men in black ett två och tre som jag skall se en dag, såg ettan idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp nå två koppar kaffe och så la jag mig på sängen igen. Så mer? Jo jag kanske har vunnit lite på lotto ingen storvinst för de har inte ringt men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan och är redo för träningen imonn. Så får vi se om jag får mer ont i ryggen har inte haft ont idag inte heller i morse när jag vaknade så hade jag ont. Jag hoppas att det släpper efter denna behandlingen men vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

SPEL: Ja satte igång idag men tappade intresset efter två missar så jag la ner. Kommer göra ett uppehåll med denna punkt tills jag får igen lusten att spela igen. Får se hur länge det tar.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: