tisdag 2 december 2014

Tisdag 2/12-2014 20:20

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade igen tidigt idag. Sedan låg jag och kunde inte somna om igen. Kom ur sängen till elva tiden då skrivaren gick igång. (Det var nog bara tillfälligt som den startade upp tidigt en dag.) Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, det gick lite trögt idag till en början men kom igång till 12:30 tiden. Så körde jag till 14:30 så jag fick mina två timmar idag ändå. Det kom ingen målare idag hade hoppats på det för imonn så skall jag ut vid halv ett tiden och kommer igen till tre tiden nått sånt. Så stack till ICA för att handla lite och ta ut lite pengar idag, skall ha dem imonn ja inte allt men lite. Så sedan hem och fick med mig lite mer än jag hade skrivit upp idag och tungt var det med. Jag fick med mig en säck med ris på fem kilo med den hade jag inte tänkt att köpa men såg den och jag hade tömt förra säcken just innan så jag tog den. Så sedan hem och gick igång med middagen sent idag klockan var redan fyra när jag åt. Såg på en serie idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag satt mig och läste idag efter kaffet ett tag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men jag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja det har lättat lite i ryggen men jag hoppas att det inte är så att jag skadar ryggen när jag tränar. Har trott det lite men jag tror inte det känns inte så. Det måste vara sedan sängen och att jag låg i sned säng så länge jag har gjort detta förut men nu har jag kommit upp i åldern så kan vara det men jag hoppas att det släpper nu om ett par veckor.

ROMAN: Ja hade lite svårt idag att komma igång men jag samlade uppgifter ett bra tag och sedan kunde jag inte gå igång efter det idag jag hade dödat ett par ryssar och kom inte ihåg vad de hette och jag hade inte heller skrivit upp det så jag fick gå tillbaks och kolla upp detta idag när jag skulle sätta igång. Så det tog tid idag men sedan när jag kom igång så gick det riktigt bra idag igen.

SPEL: Ja vi får se till söndag om jag kör en runda har tappat lusten ett tag nu men det kanske kommer igen. Vi får se till söndag.

Så nu var jag klar för idag och jag skall bara säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: