måndag 15 december 2014

Måndag 15/12-2014 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov idag fram till åtta tiden ja jag vaknade ett par gånger innan detta med men rätt okey sömn inatt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen, körde den idag fram till ett då det var lunch. Sedan igen från två till tre. Så till tjugo över så stack jag till träningen sedan hem igen och stretch och så middag. Såg på family guy när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? En bra dag idag gick bra ja eller okey på romanen och bra på gymmet med. Så mer? Jo jag tror att morsan som fick mina gamla mobil får reparera den. On och off knappen är kass jag hade den inne för reparation men då för annat. Men den är kass men jag kan laga den hos IT Power där jag hade min  dator kostar då 800. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men jag kommer igen imonn med mera strunt då…

TRÄNING: Ja körde min träning idag och det gick bra men jag ändrade på min ställning idag och det gjorde lite ont. Jag har inga alls muskler när jag har höger ben fram. Så det blev tungt och fick lite kramp med. Men jag får inte ont i ryggen igen så gelen gjorde nytta och så kom jag på vad det var.

ROMAN: Ja idag gick det lite trögt jag gjorde mina två timmar men det gick lite trögt idag. Vet inte vad det är men har inte tänkt så mycket på detta innan så hade jag tänkt på det andra i detalj. Men jag kör imonn igen så hoppas jag att jag kommer på lite till.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: