söndag 21 december 2014

Söndag 21/21-2014 20:11

DAG: Jaha till natt igen och vaknade tidig idag igen kom ur sängen till tolv tiden idag låg länge idag eftersom jag inte skulle göra nått idag. Så fick i mig frukosten och så spelade jag lite spel och så satte jag igång att dammsuga till ett tiden eller kanske var den mer. Så efter detta så satte jag mig och hyrde en film det var den nya X-Men och den var så där. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos och löksås igen. Och såg en film som jag spelade in  lite tidigare när jag åt. Den var så där den med och jag sparade den inte. Så mer? Ja det är lotto ja det var det igår men jag fick inget samtal så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag om det gav nått om det inte gav nått så får ni veta imonn på bloggen. Så mer? Ja det är imonn då sedan kommer bloggen från min musik dator ett tag men jag är snart tillbaks igen och kör som vanligt efter helgerna. Så mer? Jo jag satte mig och läste idag med efter middagen och kaffet. Så mer? Jo jag har kanske inte sagt detta men morsans telefon har gått sönder och då hade jag den på lagning med innan jag gav den för jag tänkte att den skulle vara okey när jag gav den. Men det är påsättningsknappen så är kass det kommer ta 800 att laga sedan är det skärmen med men den får jag om det är fel på den lagat gratis. Så vi får se vad de säger när jag lämnar in den. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nu kör jag måndags träning imonn sedan nästa måndag kör jag torsdags träning. Sedan efter detta så skall jag höja men det är nog två eller tre veckor innan detta. Jag är mest orolig för armarna jag har 28 på stång och 12 på hantel jag vet inte hur jag har kommit upp så högt på stång men det höjer 1,5 eller 2,5 varje gång så den blir högre på den. Nästa gång jag höjer så blir det då 30 och 13 och jag kommer snabbt upp i tungt då. Vi får se hur det går då nu när jag har bytt ben med. Kommer nog ta en sex månader innan jag kan rotera igen på det.

ROMAN: Jaha imonn så kör jag sedan är det paus ett tag sedan köra jag igång igen och så är det paus igen ett tag. Jag hoppas att jag sover bra så skall det nog gå.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: