onsdag 17 december 2014

Onsdag 17/12-2014 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen men kom upp till elva tiden och fick frukosten i mig. Sedan gick jag igång med romanen fram idag till två tiden. Då jag satte igång att laga datorn jag hade ett fel men hittade hur jag skulle fixa det på internet. Så jag gjorde detta och sedan stack jag till ICA för att handla lite. Men när jag kom till ICA så hade jag glömt lappen så jag fick köpa det jag kom ihåg, och det visade sig att jag kom ihåg allt idag. Så sedan hem och så fick jag ett samtal att målaren skulle komma hit imonn mellan nio och elva så då skiter sig den dagen för mig men men vi får se om jag klarar att träna ändå. Så mer? Jo efter detta så när jag kom hem så var klockan mycket nära fyra men jag gick igång med middagen hade idag fiskpinnar med potpäror och majonnäs. Men idag orkade jag inte äta upp, kan inte längre äta så mycket jag gjorde innan vet inte varför men så är det. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag. Ni får veta på twitter idag eller imonn eller till lördag om det inte gav nått. Så mer? Jo jag fick min tidning idag den nya jag ändrade till hade innan korsord men jag löser dem inte så jag bytte till en dator tidning som kom idag. Med tillhörande dvd och jag skall ladda in två e-böcker från den inget annat. Så mer? Jo jag såg mina serier när jag åt idag men fick spara lite tills fredag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då ses igen.

TRÄNING: Ja har packat idag och jag är redo för träningen imonn. Får vi se hur bra det går när jag inte får sova som jag vill.

ROMAN: Jaha idag körde jag och det gick bättre idag än igår men ändå lite små kasst. Men jag fick mina två timmar idag och det får jag vara nöjd med. Vi får se hur det går imonn om det blir nått gjort alls imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: