tisdag 16 december 2014

Tisdag 16/12-2014 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey trodde jag idag sov rätt bra fram till sex tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Så efter detta så skulle jag då sätta igång med romanen men idag gick det illa trögt. Men jag kom igång tillslut och till två la jag ner för dagen. Så efter detta så satte jag mig och tittade på film fram till lite innan fyra tiden idag. Då jag gick igång med middagen hade idag karréer med mos klockan var så mycket så jag tog mos idag hann inte med annat idag. Så såg mina serier när jag åt men hoppade ett par idag hade inte lust att se idag av någon anledning. Så mer? En rätt kass dag idag jo innan så sov jag bra till måndag men då hade jag sovit kasst i två nätter. Så jag var rejält seg i söndags när jag la mig. Och pigg när jag vaknade tack vare kass sömn innan. Så mer? Jo jag fick fixat mitt Roboform igår fick svar igår och det löste alla problem med det. Så mer? Imonn skall jag ut och handla lite så jag kommer inte hålla på med romanen längre än till två eller kanske halv tre så jag hinner till affären. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja segt i höger sidan men jag hoppas att jag får upp styrkan om en fem sex månader. Sedan skall jag rotera varannan månad på det med. Men jag måste nu bygga höger sidan bara för den är helt kass. Jag roterade allt men inte detta och då sket det sig men jag hoppas att jag kan få till det ändå. Trotts att jag gjorde fel.

ROMAN: Ja idag var det segt jag kom inte igång alls idag tog till ett innan jag körde. Och det gick segt med blev inget bra idag och jag kommer inte ihåg vad jag skrev innan heller. Har problem att hålla det i huvudet får skylla på kass sömn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: