måndag 8 december 2014

Måndag 8/12-2014 20:34

DAG: Jaha natt igen då ja och vaknade tidigt idag men lyckades somna om igen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta så gick jag igång med romanen  körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Så mer? Jo jag stack till träningen till lite efter tre tiden sedan hem igen och stretch och så middag. Kan säga att jag är lite trött på min mat så jag åt inte upp allt idag. Såg på family guy när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp nä två koppar kaffe idag. Så mer? Ja mer har inte gjort så mycket idag mer än skrivit och tränat. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det bra att köra och jag hade inte alls ont idag och när jag kom hem så gjorde jag hela stretchen och hade inte alls ont. Så hoppas jag att det släpper även efter att jag slutar med gelén. Så att skadan är borta nu. Vi får se till lördag då jag skall köra stretchen då hoppas jag att det inte gör ont för då har jag slutat med gelén.

ROMAN: Jaha idag blev jag klar med Jenny och gick över till Erik. Det gick väldigt bra idag och jag tror jag kommer få ihop till en bok tillslut ändå. Men jag måste ju skriva den med nu gör jag bara storyn.

Japp slut för idag och tack för idag ses igen imonn nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: