fredag 12 december 2014

Fredag 12/12-2014 20:33

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen trodde jag sov bra men när klockan ringde nä när skrivaren gick igång till elva så kände jag mig seg. Men jag kom upp och fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång att skiva till tolv. Men inte idag pillade med datorn ett tag sedan ringde jag till apoteket och så gick jag igång med idag gick det trögt så jag la ner till 14:00. Till 14:10 så ringde datorn och jag skannade datorerna. Sedan stack jag till ICA för att handla lite. Så sedan hem och gick igång med middagen till lite närmare fyra tiden. Hade idag kotletter och pommes men jag hade tänkt ha fiskpinnar men kom inte ihåg detta idag så jag tog kotletter. Tar det imonn. Så mer? Jo jag åt och såg mina serier när jag åt och sedan fick jag i mig ett par koppar kaffe. Och såg mer på serier idag. Så efter det så fick jag starta om denna datorn för den somnade inte men efter omstart så gick det som det skulle och den somnade. Så mer? Jo till sex tiden så satte jag mig och läste lite. Så mer? En rätt kass dag idag och idag skall grannarna ha fest så det blir nog en kass dag imonn med. Men jag skall bara tvätta och ut och handla lite med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag då tvätta och köra storstretch innan jag går ner och hämtar tvätten får se hur det går då. Så hoppas jag att det har släppt i ryggen tills imonn. Vi får se hur det går då.

ROMAN: Ja segt idag och jag fick nog en timme idag men det var illa trögt idag. Så sedan är det paus tills måndag igen på denna punkt.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: