onsdag 3 december 2014

Onsdag 3/12-2014 20:25

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Och så till tolv tiden ja halv ett så stack jag till vagnen men jag var inne innan på pressbyrån och tankade mitt kort med en hundring. Sedan var vagnen sen så jag fick gå från ett par hållplatser bort och kom just i tid idag men jag var inte sen ändå. Så efter detta så var jag inne och köpte lite godis och sedan gick jag hem en tur på en halvtimme nått sånt. Så efter detta så gjorde jag inte mycket idag tills det var dags för middag. Hade idag hamburgare och klyft och såg mina serier när jag åt fick ända lite i inspelningen för ett par dagar sedan jag hade ställt in bara på nya avsnitt men har inte sett de gamla heller så jag ändrade detta för ett tag sedan. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite. Så mer? Det var nog allt för idag tror jag kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Får vi se när målaren kommer hoppas imonn eller på fredag för imonn så sticker jag till tre tiden.

ROMAN: Ja har tänkt lite idag med kommer bli bra hoppas jag men jag har mer att göra imonn så vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

SPEL: Ja får jag sömn till söndag så kör jag igen annars tar jag nog ett uppehåll med denna punkt ett tag har inte gjort på många veckor.

Så inget mer idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: